Serious brake problem!!! Need help!! - LS1TECH

Go Back   LS1TECH > CHASSIS, SUSPENSION, APPEARANCE > Suspension & Brakes
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search


Suspension & Brakes
Springs | Shocks | Handling | Rotors
Sponsored by
Weld Racing

Serious brake problem!!! Need help!!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-07-2010, 09:23 AM   #1
Teching In
 
Trader Rating: 0
Join Date: Feb 2010
Posts: 21
Default Serious brake problem!!! Need help!!

As I was driving down the highway a few days ago I noticed a bad vibration and I put my car in neutral I did not apply the brakes but I could feel the car slowing down rapidly. I couldn't figure it out so I pulled the vacuum line off of the brake booster and plugged it back in. This solved my problem for about two days now I'm back to the same problem. Anybody have a clue why it would do this?
SScooter is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2010, 09:23 AM
LS1Tech
Pontiac Firebird




Paid Advertisement
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off



Join Ls1Tech

All times are GMT -5. The time now is 03:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Service - Privacy Statement - Terms of Service - JOBS
Emails & Contact Details