2010 CTS-V Auto. No sound or turn signals - LS1TECH - Camaro and Firebird Forum Discussion



Cadillac CTS-V 2009-2015 (Gen 2)
Welcome to a whole other level of overkill

2010 CTS-V Auto. No sound or turn signals

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-20-2017, 01:21 PM   #1
Launching!
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Jul 2013
Location: South Carolina
Posts: 229
Default 2010 CTS-V Auto. No sound or turn signals

2010 CTS-V 80k on it and the speakers play no sound nor do nav or turn signals. When you turn the key you hear static for a few seconds then dead silence.

Dealer traced and said no power coming from amp. Is this a common issue with these things?

I am super fresh to the CTS-V platform but not to the LS platform. Tried some searching but not finding much.

Currently just trying to fix it.
nastybuzzard is offline   Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CTS-V pump eb02z06 Gen 5 Camaro Power-Adder Tech 1 04-30-2016 09:03 AM
SOS...06 cts-v not starting pipe7284 Cadillac CTS-V 2004-2007 (Gen I) 35 10-08-2015 07:19 AM
Airaid 250-253 Cadillac CTS-V Cold Air Intake 09-15' lsa ls1forlife1 Parts Classifieds 0 08-21-2015 08:45 PM
v1 cts-v or v1.5 cts-v? lsx_production Cadillac CTS-V 2004-2007 (Gen I) 8 09-13-2013 02:26 PM
Turn Signal Relay Location on 07 CTS-V bulldog5.3 Cadillac CTS-V 2004-2007 (Gen I) 0 12-05-2011 11:52 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:21 AM.


 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: