reverse not working - LS1TECH - Camaro and Firebird Forum Discussion



Gen 5 Camaro Drivetrain Tech Clutch, torque converter, rear end, axles

reverse not working

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-12-2017, 07:58 AM   #1
Registered User
Thread Starter
 
Join Date: May 2017
Posts: 1
Default reverse not working

I have a 2010 camaro v6 automatic
went to back out of garage no reverse
Will shift into reverse but engine just revs
forward gear (drive) works just no reverse. any help would be appreciated
stever1 is offline   Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
T56 Reverse Lockout with E-brake s14hunter Conversions & Hybrids 12 03-13-2017 09:22 AM
Th400 is complete....ran through gears today. Game ova Automatic Transmission 2 02-17-2017 08:07 AM
99 T/A reverse lockout problem 99T/A_No0b Manual Transmission 2 09-07-2016 04:39 PM
4l60e rebuilt but just lost reverse ksk1980 Automatic Transmission 9 07-06-2016 08:09 PM
New clutch: no reverse when engine running? wayland1985 Manual Transmission 50 02-02-2016 12:44 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:08 PM.


 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: