7.55 at 92mph with a 70 shot - LS1TECH



Drag Racing Results Track Times | Records | Testing Info
Timeslip Database CLICK HERE

7.55 at 92mph with a 70 shot

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-19-2011, 01:46 AM   #1
TECH Apprentice
Thread Starter
iTrader: (1)
 
flattusmaximus78's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 378
Default 7.55 at 92mph with a 70 shot

02 z28 with a lid, full exhaust, tune by a friend (not a real tune), 2.73's, and 275/60's (wayyyy to big). Ohh a 3000 stall.

Ran a bunch of 8.30's at 84 on motor and it's a turd because my gears.

Put a 70 shot in, brought it up to 2 grand and wacked it. Which resulted in my said time. 1.6'.

Suspension is just a TRZ Motorsports custome tq arm, TRZ motorsports subframes, and a racecradt kmember.

30"tq arm hits the tire hard for a little baby shot. I carried my left 17" front for about 6 feet 3 inches off the ground. I will have hd video monday if anyone cares. Before the converter the car ran a 7.5 at 94 on a 125 shot with a 11.5 at 123 in the quarter. Haven't gone to the 1/4 yet.

http://www.youtube.com/watch?v=0LRmTjoPJho

Last edited by flattusmaximus78; 11-21-2011 at 10:14 AM. Reason: video added
flattusmaximus78 is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2011, 07:14 AM   #2
TECH Enthusiast
iTrader: (25)
 
a-low's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Whittier, Kalifornia
Posts: 548
Default

Nice. Video please.
a-low is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2011, 08:34 AM   #3
9 Second Club
iTrader: (2)
 
N2RACINGLS1's's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: East, TN.
Posts: 1,117
Default

Good deal, look forward to seeing the video!

N2
N2RACINGLS1's is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2011, 11:10 AM   #4
TECH Apprentice
Thread Starter
iTrader: (1)
 
flattusmaximus78's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 378
Default

As soon as I get to work Monday I can edit it. I have a view from the stands, but it's just not as good as the few at the line.

I hurt the motor on the way home. I forgot to turn my n20 off and my car has a hard start after spray runs, prob an 02 sensor, either way my dumbass revved it good on the kid in park and the back two plugs are oiled and the oil filler is smoking. **** happens though! This will fix it a little bit!
flattusmaximus78 is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2011, 06:23 PM   #5
10 Second Club
iTrader: (27)
 
TurboStangJON's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Kissimmee, FL / Vienna, VA
Posts: 811
Default

Big Bill Bay Bay!!!!!!!!!!
TurboStangJON is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2011, 10:35 AM   #6
TECH Apprentice
Thread Starter
iTrader: (1)
 
flattusmaximus78's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 378
Default

Quote:
Originally Posted by TurboStangJON View Post
Big Bill Bay Bay!!!!!!!!!!
BIGBILLRACING.COM Seeeee me?
flattusmaximus78 is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2011, 10:14 AM   #7
TECH Apprentice
Thread Starter
iTrader: (1)
 
flattusmaximus78's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 378
Default

Vid is up!
flattusmaximus78 is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2011, 10:17 AM   #8
TECH Addict
iTrader: (7)
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 2,121
Default

Damn.. that bitch moves out... nicely done..
ANTICOP RAM AIR is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2011, 11:35 AM   #9
TECH Apprentice
Thread Starter
iTrader: (1)
 
flattusmaximus78's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 378
Default

Thanks Man, I'm anxious to get back out with a bigger shot.
flattusmaximus78 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:18 AM.