Took the SS to the track - LS1TECH

Go Back   LS1TECH > Gen 5 Camaro 2010+ Forum > Gen 5 Camaro Racing Tech, Results
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search


Gen 5 Camaro Racing Tech, Results Drag racing, road racing, street racing. Share tech & results!


Took the SS to the track

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-25-2009, 03:44 AM   #1
10 Second Club
 
badboy4life's Avatar
 
Trader Rating: 0
Join Date: Oct 2003
Location: Lake Jackson TX
Posts: 557
Default Took the SS to the track

60ft 2.0
1/4 12.69
mph 112

Kooks 1 7/8 with GMP exhaust
AFE CAI
HP Tuners

Tried to make another pass but something snapped. Input shaft i think

I would like to thank My brother and the Guys @ Icon Autosports for the awsome install and tuning. Also Mikey @ G-Force for saving me some time and have the headers in stock.
Attached Thumbnails
Took the SS to the track-scan0001.jpg  
__________________

Last edited by badboy4life; 10-25-2009 at 10:57 PM..
badboy4life is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2009, 08:36 AM   #2
TECH Enthusiast
 
blackjack325's Avatar
 
Trader Rating: 1
Join Date: Jul 2009
Location: RGV, TX
Posts: 693
Default

good time.... is that an auto or manual?? the kooks headers, do they go to 2.5" pipes??
__________________
http://i686.photobucket.com/albums/vv224/frankrod84/2004%20Z71%20Tahoe/IMAG0127.jpg
1997 30th Anniversary Z28 Camaro
2004 Z71 Chevrolet Tahoe
2008 BMW 550i M-Sport package
blackjack325 is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2009, 01:27 PM   #3
10 Second Club
 
badboy4life's Avatar
 
Trader Rating: 0
Join Date: Oct 2003
Location: Lake Jackson TX
Posts: 557
Default

M6 and headers go to 3"
__________________
badboy4life is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2009, 03:33 PM   #4
8 Sec Tuner
 
Mike TexaSS's Avatar
 
Trader Rating: 2
Join Date: Jan 2002
Location: Wish I was in a boat fishing...
Posts: 4,643
Default

Ouch!

Are you going to try and fix it under warranty?
Mike TexaSS is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2009, 03:52 PM   #5
10 Second Club
 
badboy4life's Avatar
 
Trader Rating: 0
Join Date: Oct 2003
Location: Lake Jackson TX
Posts: 557
Default

Quote:
Originally Posted by Mike TexaSS View Post
Ouch!

Are you going to try and fix it under warranty?
Worth a shot
__________________
badboy4life is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2009, 03:55 PM   #6
Teching In
 
Carlos Garza's Avatar
 
Trader Rating: 0
Join Date: Mar 2008
Posts: 5
Default

did you use DRs at the track?
__________________
Carlos Garza - http://www.youtube.com/cgarza12
2010 Camaro 2SS IOM - 585 rwhp/565 rwtq
Monterrey, Nuevo Leon, MEXICO
Carlos Garza is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2009, 04:09 PM   #7
10 Second Club
 
badboy4life's Avatar
 
Trader Rating: 0
Join Date: Oct 2003
Location: Lake Jackson TX
Posts: 557
Default

Quote:
Originally Posted by Carlos Garza View Post
did you use DRs at the track?
No DR just the tires that came with the car
__________________
badboy4life is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2009, 05:14 PM   #8
Sex On Wheels
 
Camaro-Sutra's Avatar
 
Trader Rating: 19
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,342
Default

Which car was this out there? I was in the white one. I was trying to get into the 12's but just fell shy again. DA was decent yesterday but not best I've run in. I got new best 60ft but .02s off my fastest so far.
Camaro-Sutra is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2009, 06:09 PM   #9
10 Second Club
 
badboy4life's Avatar
 
Trader Rating: 0
Join Date: Oct 2003
Location: Lake Jackson TX
Posts: 557
Default

Black with silver strips
__________________
badboy4life is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2009, 07:16 PM   #10
Sex On Wheels
 
Camaro-Sutra's Avatar
 
Trader Rating: 19
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,342
Default

Ah ok, you broke the input shaft? The GF was shooting vids and pics and said every time you'd launch wheel hop was BAD. How are you launching the car? All driving assistance turned off?

William
Camaro-Sutra is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2009, 07:22 PM   #11
Administrator
 
unit213's Avatar
 
Trader Rating: 0
Join Date: Jan 2002
Location: Earth
Posts: 45,841
Default

Quote:
Originally Posted by badboy4life View Post
Tried to make another pass but something snapped. Input shaft i think
Good pass for the mods!

How many spline input shaft?
__________________

630rwhp | 600rwtq | Fquick

Under Construction

Modified by Livernois Motorsports

2014 Lincoln MKS Ecoboost - Tuned | 2013 Ford Flex Titanium
unit213 is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2009, 08:40 PM   #12
10 Second Club
 
badboy4life's Avatar
 
Trader Rating: 0
Join Date: Oct 2003
Location: Lake Jackson TX
Posts: 557
Default

Quote:
Originally Posted by Camaro-Sutra View Post
Ah ok, you broke the input shaft? The GF was shooting vids and pics and said every time you'd launch wheel hop was BAD. How are you launching the car? All driving assistance turned off?

William

Yea i had some bad wheel hop. I even let out and got back on it and it still would break lose and wheel hop. I was launching it at about 2400 and slipping the clutch a little. This is my second time at the track with it so i need to work on getting it out of the hole.
__________________
badboy4life is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2009, 08:40 PM
LS1Tech
Pontiac Firebird




Paid Advertisement
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


 

All times are GMT -5. The time now is 03:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Service - Privacy Statement - Terms of Service - JOBS
Emails & Contact Details