***Post Approval Needed? Please Post Here!*** - Page 3 - LS1TECH



User Support & Resources Account Problems | Questions | Suggestions

***Post Approval Needed? Please Post Here!***

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-16-2016, 09:41 AM   #41
LS1Tech Administrator
iTrader: (3)
 
RPM WS6's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Lincolnwood, IL Member: #317
Posts: 22,702
Default

Quote:
Originally Posted by ZOBETZ View Post
Hey fellas,

I decided to start a build thread in vehicle specific. And it won't let me post any pics. Is there anyway they could get approved? Please and thank you!
These have been approved.
RPM WS6 is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2016, 06:36 AM   #42
Teching In
 
STE\/E's Avatar
 
Join Date: Dec 2015
Location: Mid Michigan
Posts: 0
Default

Why does it take so long to get a Vehicle Post Approved ? & why when I edit a Vehical Post after I hit save nothing shows anymore in the Post it's just blank ?

I turned in a new Vehicle Post around noon yesterday & it still isn't showing on the Classified Vehicle for sale board some 19 Hr's later .... Thanks

Last edited by STE\/E; 01-26-2016 at 06:37 AM. Reason: miss spelling
STE\/E is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2016, 11:51 AM   #43
LS1Tech Administrator
iTrader: (3)
 
RPM WS6's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Lincolnwood, IL Member: #317
Posts: 22,702
Default

Quote:
Originally Posted by STE\/E View Post
Why does it take so long to get a Vehicle Post Approved ? & why when I edit a Vehical Post after I hit save nothing shows anymore in the Post it's just blank ?

I turned in a new Vehicle Post around noon yesterday & it still isn't showing on the Classified Vehicle for sale board some 19 Hr's later .... Thanks
I have already approved this same thread twice for you and you have deleted both of them. It seems that you are accidentally deleting them when you edit them. You now have a third thread that I will approve momentarily. Not sure why your edits keep deleting them, but nobody else seems to be having this issue so I don't think it's a site problem.

As explained earlier in this thread, this is a hassle for the staff as well - we don't know when/where these unapproved posts will show up so the fastest way is to report it here for approval, otherwise some threads will be missed. Having said that, I did personally find both of your previous threads and approved them long before you made this post but, again, you deleted them.

Edit: Upon further review, I see that you've actually posted this same thread far more than just twice before - and each time you have deleted it. Again, this is something you are doing when you edit, not the site.

Last edited by RPM WS6; 01-26-2016 at 11:55 AM. Reason: More info.
RPM WS6 is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2016, 01:27 PM   #44
Teching In
 
STE\/E's Avatar
 
Join Date: Dec 2015
Location: Mid Michigan
Posts: 0
Default

I have no idea what I would be doing to Delete them, all I'm doing is editing the Post then hitting Save. Once I do that I don't see anything anymore. Will just try not Editing the Sale Post anymore just add new Info in another Post & see what happens ... Thanks for the Response , Steve
STE\/E is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2016, 11:50 PM   #45
Teching In
 
STE\/E's Avatar
 
Join Date: Dec 2015
Location: Mid Michigan
Posts: 0
Default

I added a Picture to my original Car Sale Post saved it & now the whole Original Post is gone again, all that is left is the Post where I bumped it up 1 time ...
STE\/E is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2016, 02:54 AM   #46
LS1Tech Administrator
iTrader: (3)
 
RPM WS6's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Lincolnwood, IL Member: #317
Posts: 22,702
Default

This is fixed again.
RPM WS6 is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2016, 10:26 AM   #47
Teching In
 
STE\/E's Avatar
 
Join Date: Dec 2015
Location: Mid Michigan
Posts: 0
Default

Sorry but need edited Post approved again, I know this is irritating for you but it is just as frustrating for me too. All I do is Edit & hit save & the Post is gone or I can't read any thing in the Post ...
STE\/E is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2016, 11:54 AM   #48
LS1Tech Administrator
iTrader: (3)
 
RPM WS6's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Lincolnwood, IL Member: #317
Posts: 22,702
Default

This should now be fixed again.
RPM WS6 is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2016, 01:15 PM   #49
Teching In
 
STE\/E's Avatar
 
Join Date: Dec 2015
Location: Mid Michigan
Posts: 0
Default

Need my edited Post approved again ... :/ ... Thanks
STE\/E is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2016, 07:49 PM   #50
LS1Tech Administrator
iTrader: (3)
 
RPM WS6's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Lincolnwood, IL Member: #317
Posts: 22,702
Default

Quote:
Originally Posted by STE\/E View Post
Need my edited Post approved again ... :/ ... Thanks
There is nothing in your active classified thread that requires approval.
RPM WS6 is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2016, 10:40 PM   #51
Teching In
 
STE\/E's Avatar
 
Join Date: Dec 2015
Location: Mid Michigan
Posts: 0
Default

Strange, my original 1'st post it gone, at least I can't see it anyway, I guess it looks okay the way it is ...

EDIT: Now the Original 1'st Post is back again ...

Last edited by STE\/E; 02-18-2016 at 04:33 AM.
STE\/E is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2016, 03:36 AM   #52
Teching In
 
STE\/E's Avatar
 
Join Date: Dec 2015
Location: Mid Michigan
Posts: 0
Default

Don't know what happened now but the whole Classified Car Post is gone. I tried changing the description a little & when I hit save all I got was a "Invalid Thread Specification" Message & the Post was gone ...
STE\/E is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2016, 09:57 PM   #53
Teching In
 
x1s1x300's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 0
Default

Waiting for an introduction post approval, thanks.
x1s1x300 is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2016, 06:15 AM   #54
LS1Tech Administrator
iTrader: (3)
 
RPM WS6's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Lincolnwood, IL Member: #317
Posts: 22,702
Default

Quote:
Originally Posted by x1s1x300 View Post
Waiting for an introduction post approval, thanks.
Done.
RPM WS6 is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2016, 07:50 AM   #55
Teching In
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 4
Default Trouble posting classifieds

Posted a couple cars for ale and cant see them in the classified sections. DO they need admin approval and how long does that take?
takid455 is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2016, 01:30 PM   #56
LS1Tech Administrator
iTrader: (3)
 
RPM WS6's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Lincolnwood, IL Member: #317
Posts: 22,702
Default

Quote:
Originally Posted by takid455
Posted a couple cars for ale and cant see them in the classified sections. DO they need admin approval and how long does that take?
Only one of the two ads needed approval, and that has now been done. The other ad was already visable, it just hasn't received any replies.
RPM WS6 is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2016, 11:44 PM   #57
Staging Lane
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 82
Default

Seeking approval for a soon to be resto/build thread. Thanks!!
Lt194ta is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2016, 05:24 AM   #58
LS1Tech Administrator
iTrader: (3)
 
RPM WS6's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Lincolnwood, IL Member: #317
Posts: 22,702
Default

Quote:
Originally Posted by Lt194ta View Post
Seeking approval for a soon to be resto/build thread. Thanks!!
Done.
RPM WS6 is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2016, 11:40 AM   #59
Staging Lane
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 82
Default

How many posts does one need before approval of posts aren't required?
Lt194ta is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2016, 12:26 PM   #60
Teching In
 
DesertHawk's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 23
Default

my post count isn't increasing and I have a thread that needs to be approved. Is there a way to get that fixed?
DesertHawk is offline   Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why wasnt my last post approved? Bdouglasz28 11 Second Club 0 11-15-2016 09:47 AM
Why can't I post a thread in the tuning/dyno section? wolf8218 User Support & Resources 8 08-31-2015 09:05 PM
Post approval ? gbodylove User Support & Resources 4 02-14-2014 11:57 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:02 AM.


 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
What's your question?
Send