***Post Approval Needed? Please Post Here!*** - LS1TECH - Camaro and Firebird Forum Discussion

Go Back  LS1TECH - Camaro and Firebird Forum Discussion > WELCOME TO LS1TECH > User Support & Resources
Reload this Page >

***Post Approval Needed? Please Post Here!***

Notices
User Support & Resources Account Problems | Questions | Suggestions

***Post Approval Needed? Please Post Here!***

Reply

Old 09-08-2015, 09:33 AM
  #1  
Teching In
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 14
Default ***Post Approval Needed? Please Post Here!***

Wondering what it takes to get post approved posted multiple before I seen it needs moderator approval.
lumocus is offline  
Reply With Quote
Old 09-08-2015, 01:53 PM
  #2  
LS1Tech Administrator
iTrader: (3)
 
RPM WS6's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Lincolnwood, IL Member: #317
Posts: 24,774
Default

This is an issue with recent changes to spam filter/filter settings, it only seems to apply to members with very low post count (less than 5.) This wasn't an issue until recently, and is beyond the control of our moderation staff.

I have deleted the duplicates and approved the two that belong.
RPM WS6 is offline  
Reply With Quote
Old 09-08-2015, 03:07 PM
  #3  
Teching In
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 14
Default

Ok ty so much
lumocus is offline  
Reply With Quote
Old 09-08-2015, 08:14 PM
  #4  
Teching In
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 7
Default

I was just about to ask about this.

@RPM WS6 - I seem to have lost a post in this approval phase as well; under Gen III external engine. What do I need to do to get it posted?
zac971 is offline  
Reply With Quote
Old 09-09-2015, 01:12 AM
  #5  
LS1Tech Administrator
iTrader: (3)
 
RPM WS6's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Lincolnwood, IL Member: #317
Posts: 24,774
Default

Originally Posted by zac971 View Post
I was just about to ask about this.

@RPM WS6 - I seem to have lost a post in this approval phase as well; under Gen III external engine. What do I need to do to get it posted?
Your post has now been approved.
RPM WS6 is offline  
Reply With Quote
Old 09-09-2015, 09:35 AM
  #6  
Teching In
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 7
Default

Awesome, thanks!
zac971 is offline  
Reply With Quote
Old 09-13-2015, 11:46 AM
  #7  
Staging Lane
 
SgtSkid's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Location: Knoxville, TN
Posts: 94
Default

I too have posts that need to be approved. How do I go about getting them approved?
SgtSkid is offline  
Reply With Quote
Old 09-13-2015, 12:05 PM
  #8  
LS1Tech Administrator
iTrader: (3)
 
RPM WS6's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Lincolnwood, IL Member: #317
Posts: 24,774
Default

Originally Posted by SgtSkid View Post
I too have posts that need to be approved. How do I go about getting them approved?
This is done, and the duplicate is deleted.
RPM WS6 is offline  
Reply With Quote
Old 09-13-2015, 06:33 PM
  #9  
Staging Lane
 
SgtSkid's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Location: Knoxville, TN
Posts: 94
Default

Originally Posted by RPM WS6 View Post
This is done, and the duplicate is deleted.
Much appreciated.
SgtSkid is offline  
Reply With Quote
Old 09-23-2015, 08:36 AM
  #10  
Teching In
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 3
Default Question about posting

I submitted a post under "what is it worth". It did not appear nor did I receive a comment about why it didn't appear. It doesn't seem to be worth the hassle...please delete my request to post.
johnny camaro is offline  
Reply With Quote
Old 09-23-2015, 12:07 PM
  #11  
LS1Tech Administrator
iTrader: (3)
 
RPM WS6's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Lincolnwood, IL Member: #317
Posts: 24,774
Default

Originally Posted by johnny camaro View Post
I submitted a post under "what is it worth". It did not appear nor did I receive a comment about why it didn't appear. It doesn't seem to be worth the hassle...please delete my request to post.
Your post has now been approved.

As mentioned earlier, this is beyond the control of site staff and is a hassle to us as well. If you wish to delete your thread, that's entirely up to you but as of now it is visible and approved.
RPM WS6 is offline  
Reply With Quote
Old 09-27-2015, 07:40 AM
  #12  
Teching In
 
mwfrels's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Houston, Texas
Posts: 2
Default

I tried to post to "New Hooker 3rd-gen F-Body LS swap System Preview." I got the "till approved" msg but nothing else. I wonder if this one will get through???

M

edit: Well this one made it so that's a positive...

Last edited by mwfrels; 09-27-2015 at 07:42 AM. Reason: Confirmation of postablility...
mwfrels is offline  
Reply With Quote
Old 10-15-2015, 09:01 AM
  #13  
Staging Lane
 
superskaterxes's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: MD
Posts: 51
Default

can you please approve my post from yesterday?

thanks!!!
superskaterxes is offline  
Reply With Quote
Old 10-15-2015, 09:23 AM
  #14  
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 164
Default

Done.

Originally Posted by superskaterxes View Post
can you please approve my post from yesterday?

thanks!!!
JeremyT is offline  
Reply With Quote
Old 11-09-2015, 08:54 AM
  #15  
Teching In
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 18
Default

I am in the same boat. I posted yesterday and was told I had to wait for moderator approval. It was under the Automatic Transmission section.

--Mike
masher81 is offline  
Reply With Quote
Old 11-09-2015, 02:07 PM
  #16  
LS1Tech Administrator
iTrader: (3)
 
RPM WS6's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Lincolnwood, IL Member: #317
Posts: 24,774
Default

Originally Posted by masher81 View Post
I am in the same boat. I posted yesterday and was told I had to wait for moderator approval. It was under the Automatic Transmission section.

--Mike
This is complete.
RPM WS6 is offline  
Reply With Quote
Old 11-09-2015, 02:14 PM
  #17  
Teching In
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 18
Default

Thanks!
masher81 is offline  
Reply With Quote
Old 11-10-2015, 07:01 AM
  #18  
Teching In
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 18
Default

FYI, it happened again. Is there anything I should be doing? I had one post go through yesterday but today it says I have to wait for mod approval.
masher81 is offline  
Reply With Quote
Old 11-10-2015, 01:05 PM
  #19  
LS1Tech Administrator
iTrader: (3)
 
RPM WS6's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Lincolnwood, IL Member: #317
Posts: 24,774
Default

Originally Posted by masher81 View Post
FYI, it happened again. Is there anything I should be doing? I had one post go through yesterday but today it says I have to wait for mod approval.
Fixed again.

Users with a very low post count (under 5 or so) seem to encounter this issue when posting pictures and links. The problem should go away as your post count goes up.
RPM WS6 is offline  
Reply With Quote
Old 11-10-2015, 01:06 PM
  #20  
Teching In
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 18
Default

I appreciate it. Sorry if this is a pain for you.
masher81 is offline  
Reply With Quote

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: ***Post Approval Needed? Please Post Here!***


Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: